srijeda, 21. prosinca 2016.

Edukacija mladih oftalmologa


Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost vjeruje u edukaciju i obrazovanje mladih tako da svake godine zapošljava nekoliko novih liječnika koji dobivaju mogućnost specijalizacije iz oftalmologije. Osim što imaju u potpunosti pokrivene troškove specijalizacije, liječnici imaju mogućnost odlaska na prestižne svjetske kongrese te posjet najpoznatijim oftalmološkim centrima, gdje mogu steći nova znanja te uvijek biti u korak s najnovijim dostignućima u struci.

Klinika Svjetlost u postupku je pokretanja poslijediplomskog studija i tečaja trajne izobrazbe za oftalmologe Hrvatske i regije na kojem će se prenositi najnovija znanja i tehnička dostignuća struke. Studij će biti organiziran u suradnji s poznatim svjetskim oftalmološkim stručnjacima s idejom produbljivanja međusobne suradnje i dovođenja svjetske oftalmologije na naša područja.

Očna Klinika Svjetlost već posjeduje wet-lab (laboratorij za kirurško usavršavanje na svinjskim očima i plastičnim modelima) u kojem se već sada provodi kirurško usavršavanje mladih kolega u svrhu što bržeg i boljeg postizanja kirurške spretnosti potrebne za kvalitetan pristup pacijentu.

Nema komentara:

Objavi komentar